forsavitt de ar installda pa att anvanda Facebook Dating kommer

Ni kan tillagga folk mot den ”hemliga crushen”. Nar ni lagger till e kommer do att meddelas forsavitt att e befinner sig foralskad inom do, skada do kommer inte att meddelas vem saso befinner sig foralska ino dom.

Hon kommer aldrig att kunna vem det befinner sig ifall hon icke lagger till dej gallande sin ”Secret Crush”-lista. Forsavitt do tvenne personerna lagger at varandra blir det nagon matchning samt er kanner til bagg att ni har statt villig varandras ”Secret Crush”-lista.

Att checka saken dar personens telefon (sasom du redan vet, sjalv rekommenderar inte alls) kan likas hjalpa. Ni kan aven betrakta forsavitt dom befinner si villig Facebook Dating vi att checka deras Facebook-meny och se forsavitt do befinner si aktiva pa Facebook Dating.

Kan n finnas osynlig villi Facebook Dating? Saken da goda nyheten befinner sig att Facebook allareda ager tankt pa det har. Din dejtingprofil doljs automatiskt sta dina Facebook-vanner som samt anvander dejtingappen. Du kan med andra glos ej kika deras dejtingprofil samt de kan ick kika din.

Du kan umgas tillsamman dina Facebook-vanner sam Instagram-foljare vi funktionen

Darfor att gora det har, scrolla ner at oduglig av skarmen dar Facebook foreslar profiler samt valj Secret Crush.

Du kan darnast uts kompisa a Facebook sam Instagram. de att fa en besked ifall att en befinner sig kar ino dem, skada do kommer inte att vara medveten om vem. Forsavitt de likas lagger till dej i forsvinna hemliga favoriter kommer ni att bli ”Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger mot op mot 9 personer saso dom befinner si alskande ino. Andra konsument astadkomme dito, odl att forsavit tvenne manniskor inneha lagt mo varandra odl ”matchar” do f som andra dejtingappar.

Facebook Dating skanke de proposition baserat villig dina preferenser

och informationen ni age angett pa din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inberakna storleken samt aldersintervallet sasom n vill forklar rimlig matchningar.

  • Information sasom ni ager lagt mo ino din Facebook- alternativt Dating-profil, till exempel var ni harro eller platser du ager varit gallande.
  • Intressen sasom Facebook-grupper sam tillstallnin sasom du har gemensamt. Dessa kan befinna fordom eller framtida arrangemang darborta n age uttryckt hag alternativ deltagit.

Kom ihag att om n age aktiverat alternativet nominera kompisar till vanner sa ar det det genomforbart att ni titta dina Facebook-vanners vanner. Forsavit n avaktiverar alternativet inrada kompisar mo vanner, kommer din motion innefatta ej manniskor sasom befinner sig vanner tillsammans dina Facebook-vanner.

Match Anywhere-funktionen

Ni kan anvanda tavlin inom Facebook Dating darfor att kolla postum dejtingforslag utanfor din huvudsakliga dejtingplats. Ni kan lagga till opp till ett par tillag motesplatser. Odla din image kommer att framfora att n letar efter personer villig dessa tva fler platser.

N kan likasa styra forsavit manniskor sasom inneha lagt mo din huvudsakliga traffpunkt saso nago tillagg plats kan betrakta dig och kanske mota dej. Lar de hur ni hanterar dina Match Anywhere-installningar ino Facebook Dating.

Lagg mo berattelser mo Facebook Dating

Det befinner si genomforbar att skilja dina Instagram- eller Facebook-berattelser gallande Facebook Dating. Du kan kora do berattelser du vill komplettera inom Dating.

Betrakta berattelser om medlemmar saso du har en affinitet tillsammans alternativ som foreslas mot de via att klicka villig deras Dating-profilbild. Ni kan gilla Dating-medlemmar som svar pa deras berattelser.

Ni kan skymma en pa Facebook Dating. Tank villig att blockering bruten en villi Dating ej blockerar de dar villig Facebook eller Messenger.

For att forbruka Dating tvingas n knalla direkt at titta på de här killarna Facebook -appen sam sedan mot menyfliken darborta det aldrig kommer att finnas saken dar nya funktionaliteten. Ni vara tvungen enar alstra en konto gallande Facebook Dating och kora att handla din imag uteslutande synlig stav dina vanner alternativt stav dina kompisar.