Just nu ser det ut att bli bra väder med svaga vindar på lördag och eventuellt går det att fiska på söndag också. Ingen har varit ute sedan i söndags då det blåst hela veckan. Vinden har kommit från rätt riktning så chansen att laxen är på plats är stor. Ska själv ut både lördag och söndag om det blir som prognosen lovar.

Hans Emilsson.2

Hans Emilsson ska ut på lördag, här i sin favoritpostion med lax på kroken

Hans emilsson.1

Ibland går det bra ända in i håven

 

Jan Ljungren i Göteborg

Jan Ljungren och Simrishamns varv kommer vara på båtmässan i Göteborg som öppnar i morgon. Hälsa på honom om ni är i närheten och prata fiske och hamnplatser eller varför inte service på båten. Själv kommer jag vara på mässan på tisdag eftermiddag och på onsdag om det är någon som undrar över något.

Jan ljungren

Jan Ljungren har åkt till Båtmässan i Göteborg