Fisket under gårdagen var riktigt bra för vissa båtar. Både trippelhugg och några dubbelhugg och bästa båten var Sami Heiskanen som hade 8 laxar på kroken och landade 5 st.  Ganska många Danska båtar ute på havet och en del av dom landade finan laxar upp mot 10 kg.  Några Svenska båtar fick också fina laxar. Själv var jag ute en kort dag och mina kunder hade 5 laxar och en havsöring på kroken varav vi landade 2 laxar och en havsöring. Ett hyfsat resultat med tanke på att vi missade en bra huggperiod då vi var tvungna att sluta fiske 14.30 då min kund skulle med ett flyg.

Trippelhugg nu idag

Sami Heskinen ringde just in och hade landat en riktigt bra trippelhugg. Fina laxar på mellan 9 till 13 kg tror jag då mobillinjen var något dålig. Några danska båtar har också landat fina laxar nu på lördag förmiddag så det fina fisket verkar fortsätta.

JohanPh.1

Fin lax med klippt fettfena från fredagens fiske i min båt

Fina väderprognoser hela veckan och tävling på lördag den 7 november.

Den som kan ta ledigt nu i veckan som kommer ser det riktigt bra ut med svaga vindar så långt man ser.  Prognosen just nu för lördagens tävling ser riktigt bra ut. Vill du förhandanmäla dig så skicka ett mail till hamnfogden Andreas eller dyk upp vid 07.00 på lördag morgon.

JohanPh.2

Vildlax med fettfena ska återutsättas så skonsamt som möjligt

Middag på Svea hotell efter fisket

För dom som vill har vi beställt en god middag på Svea hotell efter tävlingen, en god köttbit med tillbehör blir det. Bra om ni anmäler er på denna.

JohanPh.3

Johan Ph återutsätter en fin vildlax under fredagens fiske