Var ute som enda båt i går med en kund i ganska blåsigt väder så vi valde att fiska ganska nära land WP 9 ner till norr om Wp 21. laxen var där och vi lyckades landa 6 laxar varav 3 ganska fina upp till 8 kg. Fisken högg lika bra i ytan som på djuprigg. Ett fint trippelhugg blev det.
Heintz.1

Heintz från Dalsland fick drilla sina första laxar i lördags

Fint fiskeväder i veckan som kommer.
Redan på tisdag går det att fiska men på onsdag ser det riktigt bra ut med 2-3 m/s om prognosen håller. Det har blåst sydväst, väst och sydligt ett tag vilket brukar gynna fisket utanför Simrishamn.

Heintz.2

Fin vildlax som släptes tillbaka efter ett snabbt foto

Svenska öppna Mästerskapen i laxfiske
Redan har det varit bra intresse för tävlingen och flera team har anmält intresse att komma. Vi kommer snart att lägga ut en länk där man kan anmälla sig och sitt team direkt på nätet. Patrik och Sanna Lindel från Bengtsson loge kommer se till att det finns en bra middag på lördagkvällen som serveras i Seglarklubbens lokaler i hamnen.

Heintz.4

Nyfångad lax håvad med Fox gumminätshåv